top of page
Kopie van Logo voor Evi happe (6).png

Helende Reis

 • Wil je jezelf bevrijden van oude ballast en van alles wat je tegenhoudt om een vervullend en gelukkig leven te leiden

       dat echt bij jou past?

 • Wil je op een positievere manier leren omgaan met 'moeilijke' emoties?

 • Ben je klaar om eindelijk jouw verhaal af te ronden en los te laten?

 • Ben je bereid om daarvoor innerlijk aan het werk te gaan?

Dan ben je van harte welkom voor een Helende Reis!

 • ​​duur: 120 minuten

 • € 110,00 incl. btw

Wat is de Helende Reis?

De Helende Reis is een zachte, eenvoudige en zeer efficiënte methode om jezelf te bevrijden van

onverwerkte emoties, blokkades en belemmerende patronen, negatieve overtuigingen en kan zelfs invloed hebben op lichamelijke klachten. Het brengt je steeds dichter bij jezelf, bij je eigen kern.

 

Onverwerkte emoties worden samen met herinneringen (meestal vanuit onze kinderjaren) en daaraan

gekoppelde kernovertuigingen opgeslagen in onze lichaamscellen. 

 

Bij de vernieuwing van onze cellen wordt de celinhoud, het zogenaamde celgeheugen, integraal overgedragen

aan de nieuwe cel. Op die manier wordt het patroon in stand gehouden en ‘aan’ gezet telkens de ‘pijn’ van

buitenaf getriggerd wordt. Het celgeheugen wordt zelfs van generatie op generatie overgedragen.

 

Tijdens de Helende Reis maak je op een zachte en veilige wijze contact met de herinnering en de daaraan gekoppelde emotie die aan de oorzaak liggen van jouw ‘probleem’ en krijg je de kans om deze alsnog te verwerken en los te laten.

Hoe?

 • Via visualisatie begeleid ik je naar je onderbewuste.

 • Daar maak je als vanzelf contact met de herinnering en emotie(s) die gekoppeld zijn aan het 'probleem' dat je wil oplossen.

 • Door een bepaald proces worden de emoties alsnog verwerkt en de herinnering veranderd.

 • Het is een energetisch proces met een diepe transformerende en helende werking en wordt ook wel innerlijk kind werk genoemd.

 • Je kan het toepassen op alle mogelijke blokkades, angsten, klachten en ongemakken.

 • Je hoeft je nog helemaal niet bewust te zijn van wat er mogelijks aan de oorzaak ligt van het probleem dat je wil oplossen.

 • Je hoeft geen ervaring te hebben met visualiseren, belangrijk is dat je bereid bent om open het proces in te gaan en je oude emotionele lading los te laten.

 • Er wordt nooit iets geforceerd, datgene dat zich aandient is klaar om losgelaten te worden.

Ervaringen van klanten

"Ik kwam aankloppen bij Evi met het gevoel van niet goed genoeg te zijn, geen of weinig grenzen aan te geven, moeite om mijn échte gevoelens te communiceren, schrik om hierop afgewezen te worden,… Er wordt niet gepraat zoals bij een psycholoog, maar door middel van visualisatie gewerkt rondom je thema. Ik vond het enorm boeiend welke beelden ik te zien kreeg vanuit mijn onderbewuste, die zonder moeite kwamen opborrelen. Het had echt wat los gemaakt en geraakt. Ik durf mezelf ook nog meer uit te spreken nu, over wat ik denk en voel. Ik voel mijn lijf ook weer meer! En ik geef mijn grenzen steeds vaker aan, waardoor ik weer meer energie overhoud op het einde van de dag. Ik ervaar meer vreugde omdat ik nu écht voor mezelf kies, in plaats van me steeds aan te passen, goed te willen doen voor een ander,… Ik raad de Helende Reis bij Evi echt iedereen aan die bepaalde klachten ervaart of tegen dezelfde muurtjes aan blijft lopen. Confronterend, diepgaand, maar toch tegelijkertijd heel zacht. Een effect op lange termijn waar ik heel dankbaar om ben. Ik had dit zelf niet voor mogelijk gehouden. Bedankt Evi!" Laura

"Ik had op voorhand geen concrete verwachtingen, maar werd aangenaam verrast. Tijdens de (emotionele) Helende Reis bij Evi kwamen heel wat inzichten naar voor. Een week na mijn sessie was een deel van de inzichten al wat verwerkt of gezakt en een ander deel nog in proces. De sessie is geen miraculeuze oplossing, maar wel ideaal om allerlei zaken in (een nieuw) perspectief te zetten en er verder mee aan de slag te gaan. Het zet zeker de deur open voor verdere gesprekken met je innerlijke zelf en je omgeving." Eline

"Ik ben bij Evi terechtgekomen omdat ik worstel met faalangst, perfectionisme en zingevingsvragen. De helende reis bracht herinneringen van mijn kindertijd en veel emoties naar boven. Dit was op sommige momenten best heftig, maar ik had steeds een gevoel van veiligheid en vertrouwen. Evi heeft een heel aangename stem en een warme persoonlijkheid. Dit zorgde ervoor dat ik gemakkelijk kon visualiseren en me kwetsbaar durfde opstellen. Wat ik fijn vond, is dat ik wel de keuze bleef behouden over mijn ervaringen en over wat ik luidop wilde delen. Na de helende reis was ik heel moe, maar de dagen nadien voelde ik steeds meer rust en helderheid. Ik vond het een bijzondere ervaring die waardevoller was voor mij dan dat ik op voorhand had verwacht." Veerle

"Dankzij de Helende Reis met Evi kan ik mijn lichaam en gedachten weer tot rust brengen in stressvolle momenten. Een interne strijd was aan het licht gekomen en nu kan ik daar actief een evenwicht in zoeken. Nog eens super bedankt Evi!" Lisa

In essentie is iedereen vrij met onbeperkte mogelijkheden.

 

Tijdens het opgroeien en door allerlei ervaringen en ontmoetingen

doorheen de jaren hebben we echter kwetsuren opgelopen.

 

Als reactie daarop ontwikkelden we allerlei overtuigingen en strategieën

om verder te kunnen zonder die pijn nog te moeten voelen.

We zijn ons leven dus voor een groot stuk gaan inrichten op basis van pijnvermijding en overleving, in plaats vanuit onze essentie, ons hoogste potentieel en wat we écht willen.

We hebben onszelf verstopt onder allerlei lagen om ons te beschermen

en te behoeden tegen pijn en na een tijd zijn we zelfs gaan geloven dat

we die beschermlagen zijn. We zijn onszelf ermee gaan identificeren,

terwijl we onze eigen essentie vergeten zijn.

Wie ben je écht? Zonder alle pijn, emoties, overlevingsstrategieën, aannames, gedachten en overtuigingen?

Ben je klaar om bewuster, vrijer en gelukkiger door het leven te gaan?

Evi Happe-22.jpg
bottom of page