top of page

Werk vanuit PASSIE en word ZIELSgelukkig !

Ik help jou ontdekken wat jij wilt en wat écht bij je past, zodat je trouw kunt blijven aan jezelf en aan je eigen natuur en daardoor méér voldoening, energie en plezier uit je werk én uit je leven kunt halen.

Vanuit mijn eigen worsteling en omdat ik vaststel dat zoveel vrouwen ongelukkig zijn in hun job, heb ik een uniek

life-changing transformatietraject ontwikkeld:

"Werk vanuit PASSIE en word ZIELSgelukkig!"

 

Het is een intensief coachingstraject dat erop gericht is om jou terug in contact te brengen met je gevoel, met wie je werkelijk bent en met je innerlijke kracht. Zodat je van binnenuit keuzes kunt maken die écht bij je passen en die zullen bijdragen aan meer werk- en levensgeluk.

 

Is je werk eerder een energierover dan een energiegever geworden? En heeft dat een negatieve weerslag op je gezondheid, op je algemeen welzijn en op je gemoedstoestand? Maar ook op je gezin en op je sociaal leven? Kortom, haalt het je levenskwaliteit naar beneden?

 

Verlang je naar werk dat écht bij je past en waarin je helemaal jezelf kunt zijn? Waarin je die dingen kunt doen waar je blij van wordt, waarin je je passie kunt leven en je talenten kunt inzetten? Een job die helemaal aansluit bij wie jij werkelijk bent, bij jouw natuur, en die je energie geeft in plaats van je energie rooft? Zodat je terug volop van het leven kunt genieten?

 

Ontwerp zonder titel (14).png

Dán is dit coachingstraject écht iets voor jou!

Het heeft als doel je inzichten te verschaffen in wie je bent, wat je wil, wat bij je past en wat je nodig hebt om je goed in je vel te voelen en om goed te kunnen functioneren. Het geeft je dus handvatten om te ontdekken wat jij het allerliefste doet, op de manier die het best bij jou past. Je leert hoe jij op een correcte manier keuzes kunt maken die jou bevestigen en die jou voldoening en energie schenken.

En natuurlijk blijft het niet alleen bij inzichten! We onderzoeken je mindset en sleutelen bij waar nodig. We stellen een concreet stappenplan op, helemaal aangepast aan jouw design. Zodat je efficiënt in actie kunt komen om, op jouw tempo en op jouw manier, opnieuw richting te geven aan jouw leven.

En dat hoef je niet alleen te doen! Ik neem je mee op ontdekkingstocht. Ik hou je gefocust en motiveer, inspireer en begeleid je doorheen jouw transformatieproces.

 

Dat is wat ik het allerliefste doe en dat gun ik jou ook! Sterker nog, ik ben ervan overtuigd dat ook jij datgene kunt gaan doen wat je het allerliefste doet, op de manier die het best bij jou past.

 

Ik stel vast dat heel wat vrouwen ongelukkig zijn in hun job. Dat is ontzettend jammer! Ons werk maakt immers een groot en belangrijk onderdeel uit van ons leven, waar we veel energie kunnen uithalen, maar waar we ook enorm veel energie aan kunnen verliezen. Bovendien ben ik ervan overtuigd dat ieder van ons iets unieks heeft bij te dragen aan het groter geheel waar we allemaal deel van uitmaken. We willen immers allemaal zin en betekenis aan ons leven geven, toch?

Alleen door trouw te blijven aan jezelf en je 'uniek-zijn' uit te drukken in je werk en in je leven, kun je dit verwezenlijken en word je beloond met voldoening en vervulling.

Wanneer jij je ware zelf en je bestemming niet leeft, zorgt dat niet alleen voor frustratie, verbittering of teleurstelling in je eigen leven, maar ontzeg je óók de wereld rondom jou die waardevolle geschenken die jij te bieden hebt. Leer jezelf dus kennen, neem je plek in en doe wat je te doen hebt. :-) 
 

Het was jarenlang mijn eigen thema en worsteling om meer vanuit mezelf en vanuit mijn gevoel te gaan leven. Heel lang wist ik niet wat ik écht wilde. Ik probeerde vooral te voldoen aan de verwachtingen van anderen. Ik leefde vooral vanuit mijn hoofd op basis van conditionering en overlevingsstrategieën. Bovendien werd ik bij gebrek aan duidelijke richting en focus alle kanten opgetrokken. Steeds op zoek naar voldoening, vervulling en plezier in mijn werk en vooral naar meer energie. Want ik merkte dat, na de boost van de nieuwe uitdaging, mijn energie telkens opnieuw snel afnam. Tot ik uiteindelijk in een burn-out terecht kwam die me als het ware dwong om naar binnen te keren en serieus te gaan onderzoeken: Wie ben ik écht en wat wil ik?

 

Door mijn eigen ervaring begrijp ik als geen ander wat jij doormaakt en hoe jij je voelt!

 

Misschien herken jij je ook hierin:

 

 • Je voelt je geleefd, op automatische piloot. Je hebt het gevoel dat je een deel van jezelf afsluit of negeert om je werk te kunnen blijven doen.

 • Je kunt niet (meer) jezelf zijn in je job en/of in je werksituatie.

 • Het kost je steeds meer moeite om je werkdag door te komen.

 • Je loopt leeg op je werkplek. Je sleept je door de dag. Je komt moe en uitgeblust thuis en je hebt steeds minder energie over voor je gezin, je huishouden, je hobby’s, je sociale contacten. 

 • Je ervaart geen vreugde of plezier meer in je werk en eigenlijk kun je nog maar moeilijk genieten van de leuke dingen in je leven.

 • Je hebt last van lichamelijke klachten zoals: hoofdpijn, spierspanningen, spijsverteringsklachten, vermoeidheid, enz.

 • Je piekert veel, slaapt slecht. Je voelt je opgejaagd, overprikkeld, gefrustreerd, neerslachtig.

 • Je voelt je lusteloos, futloos, humeurig. Je hebt een kort lontje.

 • Je voelt je niet langer de leuke mama en partner die je vroeger wél was.

 • Je voelt aan alles dat er verandering nodig is!

 • Pleisters op de wonden zijn niet meer voldoende en je bent het beu om je steeds maar weer aan te passen.

 • Je hebt het gevoel dat er meer is waarvoor je in de wieg bent gelegd. Je wil meer uit je werk én uit het leven halen!

 • Maar je hebt geen idee wat of hoe, waar te beginnen en welke richting je dan wél uit wil.

 • Je weet niet wat je écht wil en wat er dan wel bij je past.

 

En verlang je ernaar om:

 

 • werk te doen dat je echt leuk vindt? Een job te hebben die je voldoening, energie en plezier geeft, waarin je trouw aan jezelf kunt blijven en je talenten kunt ontplooien?

 • meer betekenis en zin aan je leven te kunnen geven door je tijd en energie te besteden aan dingen die je wél waardevol vindt en waar je helemaal kunt achterstaan?

 • je terug goed in je vel te voelen, energiek en blij?

 • je meer relaxed en ontspannen te voelen zodat je terug die leuke en geduldige mama en partner wordt?

 • meer energie te hebben zodat je weer optimaal van het leven kunt genieten?

 • helder te krijgen wat je echt wil, wat er bij je past en wat jij nodig hebt om je goed in je vel te voelen en om goed te kunnen functioneren?

 • je eigen innerlijke kracht, je talenten en je drijfveren te leren kennen?

 • te ontdekken wie je in essentie bent en wat je werkelijk geluk en vervulling kan brengen?

 • te leren hoe je meer trouw kunt blijven aan jezelf in wat je doet en hoe je het doet?

 

Mijn grootste inzicht is: weten wie je bent en wat je écht wil is de eerste noodzakelijke stap naar verandering!

 

En dát is nu precies wat je uit dit uniek en intensief transformatietraject haalt!

Het helpt je inzichten te verkrijgen in jezelf, in wat je wil en in wat je nodig hebt om méér voldoening, energie en plezier uit je werk en uit je leven te halen. Het helpt je focussen op wat echt bij je past.

 

Tijdens dit coachingstraject:

 

 • onderzoek je, aan de hand van je huidige en van je vorige jobs, je energierovers en je energiegevers.

 • krijg je inzicht in wie je werkelijk bent, in je talenten, je passie(s) en in wat jij belangrijk vindt op gebied van werk, lifestyle en gezondheid.

 • ontdek je wat je nodig hebt om je goed in je vel te voelen en om goed te kunnen functioneren.

 • krijg je inzicht wat voor jou de beste manier is om correcte keuzes te maken in je werk en in je leven, keuzes die goed voor je zijn, die helemaal bij je passen en die je bekrachtigen.

 • ontdek je welke richting je uit wil en leer je ook écht voor jezelf te kiezen.

 • krijg je je doel helder en maak je een concreet stappenplan, afgestemd op jouw natuur.

 • word je aangemoedigd en begeleid om daadwerkelijk de voor jou correcte actie(s) te ondernemen.

 • krijg je inzicht in je (belemmerende en beperkende) gedachten en overtuigingen, leer je welke persoonlijke groeistappen je te zetten hebt én ga je daar ook concreet mee aan de slag.

Benieuwd naar alle praktische informatie?

bottom of page