top of page
Praktische informatie
Wat houdt het coachingstraject precies in en hoelang duurt het?

 

Het traject duurt ongeveer 3 maanden en bestaat uit een zeer uitgebreid werkboek en 6 intensieve coachingssessies.

De sessies kunnen plaatsvinden bij mij in de praktijk of online via zoom, afhankelijk van jouw voorkeur (misschien woon je wat verder weg en is het daarom voor jou makkelijker om online af te spreken) en van de eventuele uiterlijke omstandigheden, zoals Corona bijvoorbeeld.

 

Het werkboek dient als voorbereiding op de sessies, is aanvullend én verdiepend. Het is opgebouwd uit reflectievragen, overdenkingen en oefeningen of opdrachten met als doel je tot zelfreflectie aan te zetten, je tot zelfonderzoek uit te nodigen, je tot inzichten te brengen én je in actie te laten komen.

 

Ik dompel je onder in een intensief coachingsbad, weliswaar op jouw maat en op jouw tempo. Ik steun, inspireer en motiveer je, help je focus te houden en begeleid je door de hobbels en bobbels die je onderweg tegenkomt. Samen gaan we op ontdekking naar wie jij bent, wat jij wil en wat jij nodig hebt. Ik help jou vanuit mijn passie de jouwe te ontdekken en moedig je aan om er ook écht naar te gaan handelen door keuzes te gaan maken die helemaal bij jou passen en die je voldoening schenken.

In het traject zijn inbegrepen:

 • een intakegesprek van ongeveer 45 minuten

 • een zeer uitgebreid werkboek, bestaande uit 6 modules 

 • intensieve persoonlijke begeleiding gedurende de volledige duur van het traject (3 maanden) opgedeeld in 6 intensieve 1 op 1 coachingssessies van elk ongeveer 2 uren. Dus in totaal 12 uren coaching.

 • In de periodes tussen de sessies hou ik je accountable en gefocust per mail. Je mag me uiteraard steeds om verduidelijking vragen omtrent oefeningen of opdrachten, mocht dat nodig zijn, zodat ze je optimaal van dienst kunnen zijn.

Wat mag je verwachten als resultaat van dit coachingstraject?

Met het oprechte verlangen om effectief tot verandering te komen, een open mind en de nodige toewijding zal het traject jou optimaal van waarde kunnen dienen. Jouw engagement bepaalt  – net zoals in alle aspecten van je leven – wat jij er uiteindelijk uithaalt.

 

Als je het traject met de nodige sérieux en toewijding aangaat, is het life-changing, en is dít wat je mag verwachten na het traject:

 • Je hebt een goed beeld van je energiegevers en van je energierovers.

 • Je hebt inzicht in wie jij in essentie bent, in je talenten en in wat jij belangrijk vindt op gebied van werk, lifestyle en gezondheid.

 • Je weet wat je nodig hebt om je goed in je vel te voelen en om goed te kunnen functioneren.

 • Je hebt inzicht in wat voor jou de beste manier is om keuzes te maken die voor jou correct zijn en je bekrachtigen.

 • Je voelt je passie, je weet welke richting je uit wil en je dúrft ook voor jezelf te kiezen.

 • Je hebt je doel helder en concreet voor ogen.

 • Je weet welke stappen jij te zetten hebt om dat doel te bereiken én je hebt daarin reeds een aanzet genomen.

 • Je hebt inzicht in je (belemmerende en beperkende) gedachten en overtuigingen, je weet welke persoonlijke groeistappen je te zetten hebt én je bent ook daar al concreet mee aan de slag.

 

Wat is jouw investering?

Je investering voor het ganse traject is € 979 die je, indien gewenst, in 2 termijnen mag betalen.

 

Schrijf je je samen met een vriendin in? Dat is niet alleen leuk, maar ook een stuk voordeliger voor jullie beiden. Want in dat geval genieten jullie van de ‘We grow together-actie’ en betalen jullie elk slechts € 900.

De coachingssessies blijven uiteraard individueel, de groeistappen kunnen jullie samen zetten. Dat is verrijkend, het houd je 'accountable’ en je bent alvast elkaars JA-persoon!

 

Ben je overtuigd en wil je er helemaal voor gaan?

Top! Ik wens je heel veel plezier en prachtige ontdekkingen in deze bijzondere reis naar jezelf.

 

We starten sowieso met een kennismakingsgesprek. Vraag het hieronder alvast aan!

 

Let the journey begin and start to live your own magic!

bottom of page