top of page
IMG_4610_edited_edited.png

Human Design

Human Design is een relatief jong systeem dat eind jaren tachtig ontstond uit een combinatie van verschillende esoterische en reguliere wetenschappen: de astrologie, de Chinese I Tjing, de Joodse Kabbala en de Vedische Chakraleer, alsook de astronomie, de kwantummechanica, de biochemie en de genetica. De grondlegger was Ra Uru Hu. 

 

Het is een bijzonder gedetailleerd systeem voor zelfkennis.

Het geeft weer hoe neutrino’s – minuscule energiedeeltjes – zeer specifieke informatie hebben opgenomen op het moment van jouw geboorte. Het wordt dus berekend aan de hand van je precieze geboortemoment, dag, plaats en tijd.

Jouw geboorte imprint wordt afgebeeld met een Bodygraph, waarvan je hiernaast een voorbeeld kunt zien.
Het is als het ware de gebruiksaanwijzing voor jouw leven. Het geeft je inzichten in wie je bent en het leert je om op de juiste wijze, vanuit jouw Levensstrategie en Innerlijke Autoriteit, beslissingen te nemen. Op die manier biedt het je handvatten om te ontdekken wat wel en niet bij jou past.
Door Human Design ontdek én ervaar je dat je uniek bent en perfect zoals je bent. En dat is heel waardevol!

Door het volgen van je Strategie en je Innerlijke Autoriteit maak je gezonde keuzes. Ziektes, burn-out en depressie komen vaak voort uit het niet leven volgens je natuur.

Wil je graag meer leren over jouw persoonlijke Strategie en Innerlijke Autoriteit? Dat kan via zoom. Contacteer me gerust voor een afspraak.

bottom of page