top of page

Wat wil je écht?


Om te krijgen wat je wilt,

moet je eerst wéten wat je wilt!Het antwoord op deze vraag is voor de meeste mensen helemaal niet evident. En dat is eigenlijk best vreemd! Als kind hadden we daar immers veel minder problemen mee. Kinderen weten over ’t algemeen vrij goed wat ze willen, waar ze enthousiast van worden en waar hun hart naar uit gaat. Gaandeweg verliezen we die voeling door allerlei conditioneringen, verplichtingen en verwachtingen die anderen van ons hebben maar die we ook van onszelf hebben. Ook de ratrace in ons dagelijks leven trekt ons steeds verder bij onszelf weg en bij datgene wat ons gelukkig maakt, waar we blij van worden en waar we energie van krijgen. Als we dan eenmaal de verbinding met onszelf, ons gevoel, ons hart, onze passie en onze diepste verlangens zijn kwijtgeraakt, dan gaan we ons leven vorm geven vanuit onze mind, dan gaan we ons leven be-denken.


Op die manier raken we uiteraard nóg verder van onszelf verwijderd. We ver-vreemden van onszelf, we worden letterlijk ‘vreemden’ voor onszelf. We besteden geen tijd en aandacht meer aan wie we diep vanbinnen zijn en aan wat ons werkelijk blij en gelukkig maakt. We weten het zelfs niet meer. We leven ons leven vanuit ons hoofd en niet meer vanuit ons hart. We zijn de verbinding met onszelf, met ons eigen centrum kwijtgeraakt en geven ons hoofd alle macht over ons leven. We nemen onze beslissingen op basis van angst in plaats vanuit liefde en vragen ons af waarom we ons zo leeg voelen. Beslissingen vanuit ons hoofd kúnnen ons niet vervullen. Ons hoofd is immers een praktisch instrument. Daar zitten eveneens onze innerlijke saboteurs die ons adviseren vanuit allerlei overlevingsstrategieën... en dus vanuit angst. We hebben ons hart en ons gevoel nodig om onze weg te vinden. In ons hart huist de liefde en zo zijn we verbonden met de Universele Liefde, met de Bron, met Al Wat Is en met onze Ziel.


Als je dus wilt weten wat je écht gelukkig maakt en wat jij hier te doen hebt, dan kan je hoofd je daar nooit een vervullend antwoord op geven. Daarvoor zal je je verbinding moeten herstellen met je hart en met je gevoel.


It’s the heart that knows the path. The mind is just there to organize the steps.” - Jeff Brown

Wat is jouw zielsmissie?


Zielsmissie, zielenverlangen, hoger doel, roeping, levensdoel,... Vele termen waarmee ongeveer hetzelfde bedoeld wordt: Waarom ben ik hier en nu op deze plek? Wat heb ik hier te doen? Welke boodschap wil er door mij naar buiten komen? Wat wil ik bijdragen aan mijn omgeving, aan de maatschappij, aan de wereld... kortom, aan het groter geheel?


Velen van ons zijn naarstig op zoek naar hun zielsmissie. Eigenlijk zijn we op zoek naar voldoening, vervulling en harmonie in onszelf. We willen zin en betekenis geven aan ons leven. We zoeken handvatten om ons leven vorm en inhoud te geven, een leidraad om de "juiste" keuzes te kunnen maken. Zo komen velen van ons in een heuse zoektocht terecht die hen niet zelden in een nog grotere verwarring en chaos brengt. Bijna dwangmatig proberen we te bedenken wat bij ons past en wat we zouden moeten doen om 'geluk' en 'vervulling' te ervaren en om de leegte en de doelloosheid die velen van ons bezwaart in te ruilen voor voldoening, vreugde, inspiratie en bezieling.


De Ziel zit echter NIET in ons hoofd. Dáár zullen we haar niet vinden. Via ons hart en ons gevoel laat de Ziel zich horen, heel stil en ongedwongen.


Volg je passie en je diepste verlangens, met je hart als gids


Door je passie te leven, je verlangens te volgen en te verwezenlijken ervaar je dankbaarheid, tevredenheid, harmonie in jezelf en geef je zin en betekenis aan je leven. Alles voelt precies goed zoals het is. Je zit in je flow. Je beleeft een innerlijke staat van geluk, geluk dat van binnenuit komt. Hierdoor wek je een aantrekkingskracht op waarmee je mensen en situaties aantrekt die je meer van dit geven.


Vreugde is de maatstaf die ons toont of we wandelen in de richting die ons vervulling zal brengen.” - Roel Crabbé

Luister naar wat goed voelt voor jou. Door datgene te doen waar je blij van wordt en waarvoor je energie voelt, bewandel je vanzelf jouw eigen unieke pad.


Word je er blij van? Voel je er energie voor?


Ieders eigen unieke weg ontvouwt zich door trouw te blijven aan je gevoel en te vertrouwen op de signalen die je lichaam je geeft. Word je er blij van? Voel je er energie voor?

We hoeven daarbij niet de hele weg al te zien of te kennen, telkens de volgende stap is voldoende.


Het is mijn passie om mensen te inspireren en motiveren om terug de verbinding aan te gaan met zichzelf, met hun gevoel en met hun diepste zielenverlangens. Zodat ze van daaruit keuzes kunnen maken die écht bij hen passen en die leiden tot meer voldoening, energie en plezier in hun werk en in hun leven. Op deze manier wil ik bijdragen aan meer werk- én levensgeluk van zoveel mogelijk mensen.


Wil je graag hulp bij het ontdekken van wat bij jou past en wat jou voldoening, plezier en energie geeft?

Ik neem je met veel liefde mee op ontdekkingstocht naar je ware zelf!

Neem gerust contact met me op en we bekijken samen hoe we magie in jouw leven kunnen brengen.Hartegroet


Evi

Lifecoach & Loopbaancoach ism Diaspoor Werk Met Zin

Gerelateerde posts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


image0_edited.jpg

Mijn Missie?

Jou helpen om terug in contact te komen met je gevoel en met wie je werkelijk bent. Zodat je van binnenuit keuzes kunt maken die écht bij je passen en die leiden naar meer werk- en levensgeluk!

Wil je op de hoogte blijven?

Bedankt, tot snel!

bottom of page